Després de més de 15 anys de formacions i experiències personals i laborals en l’àmbit del moviment conscient, la dansa lliure i les teràpies naturals, em plau comunicar-vos que he creat el meu propi sistema de creixement personal a través del cos: PSICORGANIC, Moviment, Dansa i Teràpia Orgànica.

Psicorganic és un sistema original i únic, que té la finalitat d’acompanyar-te en el procés de desenvolupar el teu màxim potencial, mitjançant la integració del que fas, sents i penses, per tal de sentir-te a gust amb tu mateix, amb la teva vida i amb el teu entorn, i de gaudir d’un bon estat de salut integral.

A través de la paraula, el moviment conscient, l’expressió corporal, la dansa lliure i les teràpies naturals, psicorganic t’acompanya en el procés de convertir-te en la persona que estàs destinada a ser, deixant anar tot allò que et limita i adquirint nous hàbits, més saludables.

PSICORGANIC armonitza l’aspecte físic, mental, emocional i energètic de la persona, i té les següents característiques:

  • Holístic: Contempla la persona com un tot, englobant cos, emocions, pensaments i energia.
  • Sistèmic: Contempla a la persona dins del seu context familiar.
  • Profund: Va a l’arrel de les malalties, del problemes, de les actituds i de les emocions.
  • Efectiu: Prevé malalties, millora l’estat de salut, cura problemes psicosomàtics, va a l’arrel, explora el conscient i l’inconscient.
  • Personalitzat: S’adequa a les necessitats del client o grup de clients.
  • Respectuós: Utilitza només productes naturals, i respecta el procés del client.

Psicorgànic va dirigit a persones amb ganes de sentir-se a gust amb elles mateixes i amb els altres, que desitgen millorar la salut i resoldre el seus problemes físics, psicològics i relacionals, que tenen ganes de cuidar-se i d’expressar-se a través de la dansa i el moviment corporal.

T’animes?

 

Susana Ros Marti