En aquest article m’agradaria assolir tres coses:

  1. Fer una crida a totes les persones que desitgen fer creixement personal a través del cos.
  2. Agraïr a totes les persones que han participat als cursos, cercles de dones i tallers que he organitzat fins al dia d’avui.
  3. Compartir alguns dels comentaris que he rebut recentment de la mà d’alguns participants.

L’art de fer grups

Us he de confesar, que malgrat l’energia, el temps, l’esforç i els diners que estic invertint per arribar a les persones interessades en les propostes de ‘PSICORGANIC: cos, consciencia i amor’, no em resulta gens fàcil fer grups. I pel que he anat veient i experimentant en aquest món en el que ens movem, no sóc la única. Observo que hi ha molta oferta, falta de compromís, pocs diners, confusió, poc temps lliure, canvis de darrera hora…

En més d’una ocassió, em desespero. Sovint algun taller o cicle es quedar per fer; i és frustrant perquè l’esforç que hi ha al darrera només ho sé jo, i les persones que organitzem events. En alguna ocasió, he estat a punt de llençar la tovallola i m’he dit: “Estic farta, costa molt això, és molt difícil. No sé com fer-ho”.

N’obstant, quan es fan els grups i facilito les dinàmiques i els taller, es crea pura màgia. I quan rebo les felicitacions, els comentaris i tot el que els participants em diuen, em passen tots els mals i em dic: “Vinga va. Continuem endevant. Val la pena. Mira quines coses més boniques que creem entre tots”. Quanta màgia, quanta consciència, quan amor, quanta comunió, quanta bellesa!

Agraïment

Agraeixo a totes les persones que han confiat en mí, i que han participat als tallers, cursos i constel.lacions familiars grupals que he organitzat, perquè sense ells jo no seria qui sóc, i possiblement, ells tampoc serien qui són. Perquè en cada relació, en cada contacte, en cada persona i en cada grup, hi ha alguna cosa en mí que es mou, i també es mou en l’altre. I són coses molt boniques, que ens transformen i ens moldejen, i ens fan ser més comprenssius i compassius amb nosaltres mateixos i amb els altres.

He observat que quan es conformen grups i es fan dinàmiques corporals guiades amb consciència i amor, apareix la màgia, el creixement, l’aprenentatge, el compartir, la empatia, la humanitat, la tolerància, el respecte, l’alegria, la il·lusió, l’agraïment… i infinitat de coses més.

I per donar fe d’això, us deixo alguns comentaris que he rebut recentment en relació a les activitats grupals que he organitzat.

Comentaris

Quiero felicitar a Susana por facilitar que la experiencia de ayer fuera tan enriquecedora, y a mis compañeras/os darles las gracias por crear esa vibración tan potente y amorosa, que hace posible ese clima tan mágico. Sois un grupo de almas muy bellas… gracias, gracias, gracias.”

Coneixe’t ha sigut un regal. Tan tu, tan simple i directa. Desde la metamorfosis fins les deesses… explorant els camins interns… dona de recursos sorprenents! Solament agrair-te el teu treball i vocació.”

Susana, ha sigut magnífic! Una experiència molt enriquidora; gràcies a la sensibilitat del grup i a la teva expertesa, hem pogut reconèixer i integrar els aspectes més positius de les diferents deesses, i el resultat final ha sigut magnífic. Ho recomano a totes les dones que vulguin aprofundir en la seva feminitat des del respecte i l’acceptació. Una experiència inolvidable!”

Agradecida por habernos traido esta sabiduria arquetípica de las Diosas. Eres una facilitadora muy respetuosa y que sabe escuchar. Ayudas a cohesionar los grupos y nos has traido un tema muy interesantes desde una prespectiva nueva y muy enriquecedora. Gracias.”

Realment, això és el que em fa seguir endevant amb il·lusió, amb fe, amb esperança, i amb ganes de portar llum, amor, consciència i presència al cor, al cos i a la ment de les persones.

Gràcies, gràcies, gràcies.

 

Susana Ros Marti