En aquests moments de tensió, on s’estan vulnerant impunement qüestions bàsiques dels drets humans com la llibertat d’expressió i de reunió, la democràcia i el respecte, el diàleg i la cooperació; i a on l’abús de poder, la manipulació i l’agressivitat han fet acte de presència a Catalunya, la majoria de nosaltres hem contactat (i hi seguim contactant) amb dolor, i amb emocions de ràbia i frustració, amb pors, tristesa, pena, desconsol, i altres sentiments com desesperança, desànim, impotència, injustícia,…

Molts de nosaltres tenim la capacitat de gestionar i encaminar aquestes emocions, alliberar-les, transmutar-les… però a vegades ens encallem, de vegades hi ha emocions que ens toquen en profunditat, que ens obren velles ferides, que ens connecten al nostre llinatge, als nostres ancestres, a la nostra història… i a vegades no és fàcil gestionar-les per un mateix.

Aquests dies us animo, més que mai, a demanar ajuda, i a regalar-vos una horeta per parlar, per expressar-vos, per alliberar tensions, per calmar el sistema nerviós amb la biodinàmica craneosacral, per harmonitzar les emocions amb les flors de Bach, per honrar els ancestres amb els moviments sistèmics, etc.

Sí. Tots estem remoguts. Hi ha qui pateix insomnis, hi ha qui no sap què fer amb tot el què li està passant, es percep tensió darrera l’aparent normalitat del dia a dia.

T’ofereixo el meu coneixement i la meva experiència per acompanyar-te en la gestió de les teves emocions. Estic a Vilanova i la Geltrú i a Sant Sadurní d’Anoia, a la teva disposició.

Contacta’m!